Una dintre cele şase persoane care au fost rănite, miercuri, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN 15, în zona localităţii Dumbrăvioara, din judeţul Mureş, a decedat, restul victimelor fiind transportate la Spitalul Judeţean Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, accidentul a fost extrem de violent, tamponarea dintre cele două autoturisme fiind frontală, iar în urma impactului şase persoane au fost rănite.

"La locul solicitării s-au deplasat o autospecială pentru muncă operativă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, două autospeciale transport victime multiple, o ambulanţă de terapie intensivă, un echipaj SMURDde tip B2 aparţinând Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Mureş. După executarea recunoaşterii s-a constatat că din cele şase victime trei erau de cod roşu, două cod galben, iar din nefericire una era decedată”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 15, în zona localităţii mureşene Dumbrăvioara, a fost blocat peste o oră.

Accidentul din judeţul Mureş în care o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, unele fiind în stare gravă, s-a petrecut după ce una dintre cele două maşini a pătruns pe contrasens, având loc o tamponare frontală violentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.