Trei persoane au fost rănite, marţi, după o explozie produsă într-o locuinţă din oraşul Reghin, judeţul Mureş, care a fost urmată de un incendiu, imobilul fiind distrus în proporţie de 90%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, explozia s-a produs, marţi dimineaţă, într-o casă din municipiul Reghin, cauzele nefiind încă stabilite.

FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş

În urma deflagraţiei, trei persoane au fost rănite, respectiv o femeie de 57 de ani cu arsuri de gradul 2 şi 3 la nivelul membrelor superioare şi un bărbat de 89 de ani cu arsuri mai mici, care au fost transportaţi la spital, o a treia victimă primind îngrijiri la faţa locului.

FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă SMURD aparţinând Detaşamentului de Pompieri Reghin, precum şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mureş.

În urma exploziei, care a fost urmată de un incendiu, imobilul a fost distrus în proporţie de 90 %.

O comisie formată din reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii in acest domeniu a deschis o anchetă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.