Aproximativ 160 de gospodării au rămas fără electricitate în localitatea Sângeorgiu de Mureş, iar patru maşini au fost avariate de copaci rupţi de vânt în Târgu Mureş, în urma unei furtuni puternice produse, miercuri seară, în judeţul Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Căpitanul Cristian Virag, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că o furtună puternică a rupt crengile mai multor copaci, avariind patru autoturisme în Târgu Mureş.

De asemenea, mai multe străzi din municipiu au fost inundate sau blocate cu crengi rupte de vânt, pentru degajarea acestora fiind mobilizaţi pompierii militari.

Virag a spus că din cauza vremii nefavorabile două puncte de transformare au fost avariate, lăsând fără electricitate 162 de abonaţi din localitatea Sângeorgiu de Mureş.

Potrivit sursei citate, probleme au fost înregistrate şi în zona comunei Hodoşa, unde drumul judeţean care tranzitează localitatea a fost acoperit de apă şi aluviuni circulaţia rutieră fiind îngreunată.

Judeţul Mureş se află, miercuri seară, sub avertizare cod galben fiind anunţate ploi însoţite de descărcări electrice cu intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.