Doi bărbaţi din judeţul Mureş sunt cercetaţi de poliţişti după ce, la sfârşitul anului 2016, au spart un cazinou din Târgu Mureş, de unde au furat peste 20.000 de lei şi bunuri, unul dintre suspecţi fiind deja arestat într-o altă cauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, poliţiştii au făcut, marţi, percheziţii la locuinţa unor persoane bănuite că au furat bani şi bunuri dintr-un cazinou, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.000 lei.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 1 noiembrie 2016, doi bărbaţi, de 29 şi 46 de ani, din judeţul Mureş, ar fi intrat într-un cazinou din Târgu Mureş, prin forţarea uşii de acces, de unde au furat aproximativ 20.500 de lei, o legătură de chei folosite la aparatele cu jocuri de noroc şi 67 de pachete de ţigări, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.200 lei .

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte - bunuri care ar fi fost cumpărate cu banii proveniţi din comiterea faptei.

Tânărul, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cel de-al doilea bărbat bănuit de comiterea faptei este în prezent încarcerat în Penitenciarul Târgu Mureş, fiind condamnat în altă cauză, pentru o faptă similară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.