Meteorologii au actualizat prognoza şi anunţă temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite pentru următoarele trei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Pentru săptămâna 6 - 13 noiembrie, sunt prognozate temperaturi apropiate de cele normale în această perioadă şi ploi abundente în toate regiunile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023

TEMPERATURA AERULUI -  Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice, sudice şi sud-estice.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII - Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord-vest a ţării, dar şi deficitar în regiunile sud-vestice şi local în vest, est şi sud-est, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023

TEMPERATURA AERULUI - Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, sudice şi sud-estice.

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII - Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile centrale, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

TEMPERATURA AERULUI - Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII - Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, cu un uşor excedent în zonele montane.

Săptămâna 06.11.2023 – 13.11.2023

TEMPERATURA AERULUI  - Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII - Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor avea o tendinţă excedentară în toate regiunile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.