Un tramvai a deraiat, luni, într-o intersecţie din Iaşi, după ce a fost lovit de un autoturism marca BMW al cărui şofer nu a acordat prioritate mijlocului de transport în comun. Nu au fost înregistrate victime, însă circulaţia a fost blocată în zonă timp de o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tramvaiul, inscripţionat cu simbolurile Centenarului, se îndrepta spre Piaţa Unirii, iar în momentul în care a ajuns în zona Fundaţie a fost lovit de un autoturism, al cărui şofer nu i-a acordat prioritate.Intersecţia respectivă este una dintre cele mai aglomerate din oraş.

În urma coliziunii, tramvaiul a sărit de pe şine, mijlocul de transport oprindu-se pe asfalt, la câţiva metri de calea de rulare.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui accident, dar ciculaţia rutieră în zonă a fost blocată timp de o oră, tramvaiul fiind
repus pe şine cu o macara.

„Vom analiza întreaga situaţie şi vom lua măsurile care se impun", au declarat reprezentanţii companiei locale de transport.

Poliţiştii au început cercetări în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.