Un bărbat din Iaşi, cunoscut cu antecedente psihice, şi-a ucis mama cu un cuţit, apoi a sunat la un post de televiziune pentru a anunţa crima.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajata unui de televiziune a apelat, joi după-amiază, numărul de urgenţe 112 după ce un bărbat din Iaşi a sunat la postul TV respectiv pentru a anunţa că şi-a ucis mama.

Autorităţile s-au deplasat imediat la locuinţa bărbatului, iar crima s-a confirmat.

Bărbatul suspectat că ar fi comis crima are 39 de ani şi este cunoscut cu afecţiuni psihice. El ar fi ucis-o pe femeie cu un cuţit.

Vecinii spun că bărbatul ar fi stat internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi timp de câţiva ani. Potrivit vecinilor, după ce a ieşit din spital, nu ar fi existat semne privind un comportament ciudat al bărbatului.

Medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că în momentul în care echipajul medical a ajuns la faţa locului, femeia, în vârstă de 69 de ani, era deja decedată, având o plagă în regiunea cervicală.

Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii sosiţi la faţa locului.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.