Procurorii Parchetului Judecătoriei Hârlău au început o anchetă după ce un echipaj de Poliţie chemat să aplaneze un conflict izbucnit într-un bar a fost atacat de mai mulţi tineri, geamurile maşinii cu care poliţiştii au venit la intervenţie fiind sparte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conflictul a avut loc în noaptea de vineri spe sâmbătă, într-un bar din localitatea ieşeană Deleni, fiind necesară intervenţia Poliţiei.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, câţiva dintre tinerii care au participat la încăierarea din bar au atacat echipajul de Poliţie. Unul dintre tinerii care a provocat scandalul a spart geamurile maşinii Poliţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Un echipaj al ambulanţei a transportat doi dintre participanţii la incident la spitalul din Hârlău, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestora. Nici unul dintre poliţiştii sosiţi la intervenţie nu a fost rănit.

Parchetul Judecătoriei Hârlău a început cercetări în acest caz, mai multe persoane fiind chemate la audieri.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.