Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader, Teodor Andrei, a provoccat, marţi dimineaţă, un accident, intrând cu maşina într-un podeţ, în localitatea Chicerea, judeţul Iaşi. Se pare că din cauza oboselii, a pierdut controlul volanului, iar în urma accidentului atât el, cât şi o pasageră au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 4.00. Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader, Teodor Andrei, se deplasa cu maşina dinspre Răducăneni spre Iaşi, iar în localitatea Chicerea a pierdut controlul volanului şi a lovit un podeţ. 

Potrivit Poliţiei, fiul ministrul Justiţiei ar fi pierdut controlul volanului, după ce ar fi aţipit la volan. Maşina s-a izbit de un podeţ. Atât şoferul, cât şi pasagera din dreapta au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat. dar nu s-a descoperit că acesta consumase alcool", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a afirmat că cele două persoane implicate în accident au ajuns la spital conştiente şi că sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit medicului ieşean, după ce au fost fost efectuate o serie de investigaţii, cei doi pacienţi au fost direcţionaţi către spitalul de Neurochirurgie din municipiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.