Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, marţi, după ce maşina în care se afla a fost izbită în plin de un camion, în dreptul localităţii Călan, din judeţul Hunedoara. Primele date arată că şoferul autoturismului a intrat pe contrasens, fiind lovit de camionul care circula regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc pe DN66.

”Un accident rutier a avut loc pe DN66, în dreptul localităţii Călan. Din primele informaţii se pare ca un autoturism a fost lovit de un camion, iar în urma impactului şoferul autoturismului a decedat. Poliţistii fac cercetări la faţa locului”, a declarat Bogdan Niţu.

Potrivit poliţiştilor din Hunedoara, un bărbat de aproximativ 30 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan ar fi intrat, la un moment dat, pe contrasens, fiind lovit de un camion care circula regulamentar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.