Traficul pe drumul naţional (DN) 7, în judeţul Hunedoara, la ieşire din Orăştie, este oprit, joi seară, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, cinci persoane fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 19.30, pe DN 7, la ieşire din Orăştie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

”Din primele informaţii, s-ar părea că este vorba despre o neadaptare a vitezei în curbă şi pătrundere pe contrasens a unui autoturism care circula dinspre Deva spre Sebeş şi care a lovit alte două maşini”, a declarat Bogdan Niţu.

Potrivit sursei citate, cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este oprit în zona în care s-a produs accidentul, poliţiştii aflaţi la faţa locului dirijând şoferii pe rute ocolitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.