Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit peste 3.400 de comprimate care conţineau în prospect specificaţia Covid-19, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă în ţară, fără a deţine autorizaţiile necesare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au controlat, miercuri, pe sensul de intrare în ţară, un autocamion condus de un cetăţean din Republica Bulgaria. Mijlocul de transport era încărcat cu diverse mărfuri de la o societate comercială din Bulgaria pentru o societate comercială din România.

"La controlul efectuat asupra autocamionului, în interiorul semiremorcii, a fost descoperită cantitatea de 3.490 comprimate, ce conţin în prospect specificaţia Covid-19, în valoare de aproximativ 8.500 de lei, despre care există suspiciunea rezonabilă că sunt contrafăcute, pentru care şoferul nu deţinea autorizaţiile necesare", arată, joi, Poliţia de Frontieră, într-un comunicat.

De asemenea, au fost descoperite 30 de articole de încălţăminte şi 6.500 de huse auto inscripţionate cu mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma cercetărilor, făcute cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-a stabilit că şoferul, cetăţean bulgar în vârstă de 68 de ani, nu avea cunoştinţă despre mărfurile transportate.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de aproximativ 212.500 de lei, a fost ridicată de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - I.P.J. Giurgiu, în continuare efectuându-se cercetări pentru "punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.