Un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 51 de ani, soţ şi soţie, au murit miercuri, într-un accident rutier după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un TIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat conducea miercuri, un autoturism pe DN 65, iar într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit de un TIR şi proiectat în afara părţii carosabile. În urma impactului, şoferul autoturismului, un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 51 de ani, pasageră în maşină, ambii din Craiova, fost grav răniţi.

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au constatat că cele două victime erau în stop cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, cele două persoane au murit. Cele două persoane erau soţ şi soţie.

După producerea accidentului, în zona respectivă s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.