Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis un dosar penal după ce au fost anunţaţi de medicii de la Spitalul din Pucioasa că o adolescentă a fost rănită la un deget cu o armă neletală supusă autorizării. Arma ar fi fost manevrată de un alt adolescent, în timp ce se aflau pe o stradă din Fieni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii din oraşul Fieni au fost sesizaţi de personalul medical de la Spitalul Orăşenesc Pucioasa despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o adolescentă de 14 ani, care avea o plagă prin împuşcare. 
 
Adolescenta a fost rănită la un deget de o armă neletală supusă autorizării, manevrată de un adolescent în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din Fieni.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uz de armă fără drept, iar arma a fost indisponibilizată pentru cercetări.
 
"De asemenea, din primele verificări, se pare că arma neletală supusă autorizării i-ar fi fost încredinţată unuia dintre adolescenţi de un alt tânăr pentru a fi păstrată. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea clarificării tuturor împrejurărilor evenimentului", arată Poliţia Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.