Un bărbat de 62 de ani a fost arestat preventiv după ce a intrat într-o şcoală din municipiul Constanţa şi a furat 100 de lei din geanta unei profesoare. El a fost urmărit apoi de directorul unităţii de învăţământ, pe care l-a ameninţat cu un briceag pentru a scăpa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat este cercetat pentru tâlhărie calificată şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
“La data de 12.12.2022, în jurul orei 11:30, inculpatul D.V., în vârstă de 62 ani, ce avea asupra sa un briceag, a pătruns în incinta unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa. Accesul în interior i-a fost permis după ce a sunat la interfon şi a susţinut că are de înmânat un colet unui cadru didactic. Ulterior inculpatul a intrat într-o sală de clasă, situată la parter, şi profitând de faptul că în încăpere nu se afla nicio persoană a sustras dintr-o geantă ce aparţine persoanei vătămate C.A., profesoară, suma de 100 lei”, se arată în comunicat.
 
Bărbatul a fugit din şcoală, fiind urmărit de directorul unităţii de învăţământ, pe care l-a ameninţat cu un briceag pentru a scăpa.
 
Bărbatul de 62 de ani a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.