Poliţiştii de la transporturi din Cluj fac, miercuri, descinderi la trei puncte de lucru ale unei societăţi de transport ai cărei angajaţi sunt suspectaţi de sustragere de combustibil din locomotive şi traficarea acestuia. Mai multe persoane sunt vizate în două dosare în care se fac cercetări pentru delapidare şi fals intelectual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, fac, miercuri, trei descinderi la trei puncte de lucru ale unei societăţi de transport pentru a identifica şi ridica documente ce pot constitui probe în două dosare penale cu privire la comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals intelectual, de către angajaţi ai firmei în cauză.

Acţiunile se derulează pe raza localităţilor Cluj-Napoca, Satu Mare şi Jibou.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016-2017, persoanele vizate ar fi efectuat mai multe alimentări cu combustibil ale locomotivelor ce tractează trenurile de călători şi automotoarele, fără a avea aprobările necesare şi fără justificare temeinică, existând suspiciuni de însuşire şi traficare a combustibilului astfel alimentat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.