Doi bărbaţi cu vârste de 25 şi 46 de ani au fost arestaţi preventiv iar un altul a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc în formă continuată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău, duminică  bărbatul de 46 de ani, a fost prins, în flagrant delict, în judeţul Buzău, în timp ce ar fi încercat să vândă droguri de risc. 
Din cercetări a reieşit că, din 2020 şi până în prezent, 5 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 46 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc(cannabis) de la persoane din municipiul Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1.200 de grame de cannabis, aproximativ 900 de seminţe de cannabis, 200 de grame de substanţă pulverulentă, albă şi comprimate susceptibile a avea efecte psihoactive, 4 cântare electronice, 7 telefoane mobile şi 2.500 de lei.
De asemenea, în judeţul Buzău, la unul dintre imobilele utilizate de persoanele bănuite, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis.
La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Bucureşti, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, precum şi jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.