Două maşini s-au ciocnit, luni, pe o stradă din Săcele, judeţul Braşov, alte trei maşini parcate fiind avariate. O persoană primeşte îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La acest moment traficul rutier este blocat pe Bulevardul Braşovului, din localitatea Săcele, ca urmare a unui accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă. În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, alte 3 autovehicule - parcate, au fost avariate”, a transmis, luni, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că o persoană a fost suferit leziuni corporale şi, la acest moment, beneficiază de sprijin medical.

La faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

”Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activităţile de cercetare şi îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.