Bărbatul prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat era decedat în momentul în care pompierii de la Detaşamentul Special de Salvatori au reuşit să ridice containerul, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Containerul a fost ridicat cu perne pneumatice pentru a se ajunge la acesta, la intervenţie luând parte pompierii care au salvat băiatul de doi ani din judeţul Teleorman, căzut într-un puţ adânc de 16 metri, a precizat Daniel Vasile.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost prins în totalitate sub un container de dimensiuni mari, după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat.

Daniel Vasile a precizat că accidentul s-a produs pe o proprietate privată, unde era organizare de şantier şi erau depozitate materiale de construcţii, nefiind ridicate clădiri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.