O persoană a fost rănită, după ce a fost atacată de un urs într-un cartier din municipiul Râmnicu Vâlcea. Înainte de sosirea autorităţilor la faţa locului, animalul sălbatic s-a retras în pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, în cartierul Feţeni din Râmnicu Vâlcea.
„Jandarmii vâlceni au fost informaţi prin apel 112, de către o persoană care are o fermă de vaci în cartierul Feţeni din Râmnicu Vâlcea, că a fost atacată de un urs, provocându-i răni la mână.  În scurt timp, la faţa locului s-au deplasat un echipaj al jandarmeriei, un echipaj SMURD şi paznicul de vânătoare.  Apelantului i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea”, informează oficiali din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea
Animalul s-a întors în pădure înainte ca echipajele de intervenţie să ajungă la locul incidentului. Jandarmii au continuat să patruleze în zonă, folosind semnalele acustice şi luminoase pentru a se asigura că pericolul a trecut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.