Poliţiştii au demarat cercetări după ce membrii a două familii din Iaşi s-au luat la bătaie din cauza unei datorii neonorate la timp, o femeie fiind rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, scandalul a avut loc, miercuri seară, în zona Cicoarei din municipiul Iaşi, între membrii a două familii, cearta pornind de la o datorie pe care una dintre familii o avea către cealaltă.

În conflict au fost implicate cinci persoane, una dintre acestea, o femeie, fiind rănită cu un obiect ascuţit, la mână.

”Femeia a fost rănită cu un obiect ascuţit la degete, fiind transportată la spital. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, cele cinci persoane implicate în conflict s-au dispersat. Cei implicaţi în scandal nu cooperează cu poliţiştii”, a declarat pentru News.ro, Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţului Iaşi.

POtrivit acesteia, o echipă de poliţişti urmează să ajungă la spital şi să discute cu victima, pentru a putea stabili ce s-a întâmplat şi măsurile care pot fi luate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.