O alunecare de teren s-a prosus pe o stradă din Cluj-Napoca, fiind afectată una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri. Traficul auto a fost restricţionat, iar zona este monitorizată de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Cluj, a fost înregistrată o solicitare privind o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.
 
”La faţa locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20 de m. Totodată, s-a anunţat Poliţia locală şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje şi personal de specialitate la evenimentul respectiv”, a arătat sursa citată.
 
De asemenea, ca măsură de siguranţă a fost restricţionat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj rămâne în supraveghere, alături de echipaje ale Poliţiei locale şi personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.