O alunecare de teren de aproximativ 250 de metri pătraţi s-a produs, sâmbătă, la ieşirea din municipiul Bistriţa, în apropierea unui drum judeţean. Mai multe echipaje intervin în zonă şi au împrejmuit perimetrul. Deocamdată, nu se impune evacuarea caselor din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Bistriţa-Năsăud a anunţat, sâmbătă, că o alunecare de teren s-a produs la ieşirea din municipiul Bistriţa, în zona numită Dealul Jelnei. 

Alunecarea s-a produs pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, aproape de partea carosabilă a unui drum judeţean.

”Zona a fost balizată pentru semnalizare în vederea asigurării siguranţei participanţilor la trafic. Circulaţia rutiera nu a fost blocată”, au precizat reprezentanţii CJSU.

Potrivit acestora, mai multe echipaje intervin în zonă, iar deocamdată nu s-a impus evacuarea imobilelor din apropiere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.