Autorităţile din Bacău au primit un apel la 112 care anunţă un dispozitiv exploziv la Curtea de Apel Bacău. Clădirea a fost evacuată, iar traficul restricţionat. În urma verificărilor, ameninţarea cu bombă nu s-a confirmat, au anunţat autorităţile. Traficul a fost reluat în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Poliţia Bacău anunţă că verificările făcute la sediul Curţii de Apel Bacău, în urma anunţării la 112 a unui dispozitiv exploziv în incinta clădirii, au arătat că ameninţarea nu s-a confirmat. Verificările arată că a fost vorba despre o alarmă falsă. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia în zonă, care fusese restricţionată, a fost reluată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunţat printr-un apel 112 că la Curtea de Apel Bacău ar fi amplasat un dispozitiv exploziv. La faţa locului s-au deplasat echipaje de Poliţie pentru a verifica situaţia de fapt”, a transmis, miercuri, IPJ Bacău.

Sursa citată a menţioat că s-au luat toate măsurile de siguranţă pentru protecţia cetăţenilor.

”A fost izolată zona, au fost evacuate toate persoanele din clădire. Poliţiştii pirotehnişti efectuează în acest moment controlul tehnic în zona vizată.”, au mai precizat poliţiştii.

Traficul rutier este blocat de la intersecţia străzilor Oituz cu Energiei până la intersecţia străzilor Mihail kogălniceanu şi Războieni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.