Un tânăr de 20 de ani din judeţul Alba a murit, iar un altul a fost rănit grav, miercuri dimineaţă, într-un accident produs pe drumul naţional (DN) 74, între Abrud şi Bucium, după maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un râu, cei doi fiind proiectaţi în afara autoturismului prin parbriz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Alba a murit, iar un altul în vârstă de 22 de ani a fost rănit grav într-un accident de circulaţie produs, miercuri dimineaţă, pe DN 74, între Abrud şi Bucium, în Munţii Apuseni.

Din primele informaţii furnizate de poliţiştii rutieri, şoferul de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei pe un pod, maşina a intrat în balustrada de protecţie pe care a rupt-o şi s-a răsturnat în albia unui râu.

În urma impactului, cei doi tineri au fost proiectaţi în afara autoturismului, prin parbriz. Şoferul a decedat, în timp ce pasagerul a fost rănit grav.

Drumul Naţional 74 face legătura cu Munţii Apuseni şi este un traseu cu multe curbe, dar şi multe gropi, acesta nefiind reabilitat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.