Traficul rutier pe drumul naţional (DN) 1, între Alba Iulia şi Sântimbru, îngreunat, miercuri dimineaţă, din cauza unui accident produs într-un sens giratoriu, în care au fost implicate două autoturisme, o persoană fiind rănită, a revenit la normal după mai bine de două ore de la producerea evenimentului trutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, traficul rutier pe DN 1, între Alba Iulia şi Sântimbru, în sensul giratoriu în care două autoturisme s-au ciocnit a revenit la normal, la ora transmiterii acestei ştiri circulându-se fără probleme pe tronsonul dintre Alba şi Sântimbru.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate timp de peste două ore, miercuri dimineaţă, din cauza accidentului în care au fost implicate două autoturisme, o persoană fiind rănită.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, accidentul s-a produs la sensul giratoriu montat recent pe DN 1, la intrare în localitatea Sântimbru.

Sensul giratoriu de pe DN 1 de la Sântimbru a fost montat recent pentru reducerea pericolului de accidente în zonă şi este temporar, urmând ca autorităţile şi Poliţia să stabilească dacă se impune realizarea unui sens giratoriu permanent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.