Mai multe străzi au fost acoperite cu aluviuni, iar subsolurile unor case au fost inundate, joi seară, în Alba Iulia, în urma un ploi puternice, pentru curăţarea carosabilului sau pentru scoaterea apei fiind mobilizate echipe de pompieri voluntari şi de la societatea locală de apă şi canalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat, joi, pentru News.ro, că în urma precipitaţiilor puternice şapte străzi au fost inundate şi acoperite cu aluviuni în zona Schit din Alba Iulia şi în zona Pâclişa, unde apa a antrenat nămolul de pe străzile neasfaltate.

Marescu a spus că în cartierele Schit, Miceşti şi Pâclişa, din Alba Iulia, mai multe pivniţe sau subsoluri ale unor case au fost inundate.

Potrivit sursei citate, pentru curăţarea carosabilului sau pentru scoaterea apei au fost mobilizate echipe de pompieri voluntari şi de la societatea locală de apă şi canalizare. 

Judeţul Alba se află, joi, sub avertizare cod portocaliu, fiind anunţate ploi însemnate cantitativ de până la 35 l/mp, descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vântului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.