Doi tineri de 19 ani suspectaţi că au ucis o femeie în vârstă de 55 de ani, din judeţul Alba, găsită ulterior moartă în locuinţa sa cu mâinile legate şi parţial dezbrăcată, au fost reţinuţi de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, vineri, pentru News.ro, că poliţiştii au deschis o anchetă şi cercetează modul în care a fost ucisă o femeie din localitatea Biia, comuna Şona, găsită moartă în locuinţa sa.

”La scurt timp poliţiştii au reuşit identificarea a doi tineri de 19 ani, ambii din Biia, care se presupune că ar fi autorii omorului. Ancheta continuă ca să se stabilească toate împrejurările în care s-a comis fapta”, a spus Luminiţa Prodan.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit anchetatorilor, femeia locuia singură şi a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa cu mâinile legate şi parţial dezbrăcată.

Femeia ar fi fost ucisă duminică, poliţiştii descoperind pe gâtul victimei urme de sugrumare. Poliţiştii iau în calcul şi ipoteza unui viol sau a unei tentative de viol, însă acest lucru urmează să fie stabilit de medicii legişti.

Cei doi tineri suspecţi în acest caz, ambii în vârstă de 19 ani, din localitatea Biia, au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.