Adolescenta Adam Corina Andreea, din judeţul Maramureş, care ar fi fost răpită de pe stradă, a fost găsită în judeţul Arad, nevătămată. Urmărirea ei a fost revocată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în  judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcţie de cele constatate.

”Activităţile specifice au fost realizate în cooperare cu poliţiştii din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie Arad, Bihor, Cluj, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale”, au mai transmis poliţiştii.

Poliţiştii au emis o alertă ”răpire copil”, după ce adolescenta din oraşul Borşa (judeţul Maramureş) ar fi fost răpită de pe stradă sâmbătă, de către un tânăr care a urcat-o cu forţa într-un autoturism de culoare neagră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.