Lungmetrajul „Wonderstruck”, de Todd Haynes, se numără între producţiile ce vor fi prezentate la American Independent Film Festival, care va avea loc între 27 aprilie şi 3 mai, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai recent film al lui Todd Haynes a avut premiera la Festivalul de la Cannes de anul trecut. Cu Julianne Moore în distribuţie, filmul este o călătorie prin istoriile paralele ale unui oraş şi ale oamenilor care îl definesc.

Selecţia de anul acesta a festivalului include şi comedia indie „An Evening with Beverly Luff Linn", în regia britanicului Jim Hosking, prezentată anul acesta la Sundance şi la Rotterdam. Aubrey Plaza, actriţă cunoscută din „Ingrid Goes West" şi „The Little Hours", joacă rolul lui Lulu Danger, o tânără concediată de propriul soţ de la restaurantul pe care el îl conduce şi care tânjeşte după iubirea vieţii ei, Beverly Luff Linn.

„Golden Exits" îl confirmă pe Alex Ross Perry ca unul dintre cei mai importanţi autori din cinematografia independentă americană. Vieţile a două cupluri din Brooklyn se intersectează odată cu apariţia lui Naomi (Emily Browning), prietena din copilărie a lui Buddy (Jason Schwartzman), care soseşte din Australia în New York pentru un stagiu de lucru în biroul de arhivare al lui Nick, nimeni altul decât Adam Horovitz din celebra trupă Beastie Boys.

Lista premierelor de la American Independent Film Festival include şi unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2017, „Menashe", debutul în ficţiune al regizorului de film documentar Joshua Z Weinstein. Vorbit în yiddish şi plasat în comunitatea hassidică din Brooklyn, filmul il urmăreşte pe Menashe în încercarea de a-şi organiza viaţa după moartea soţiei. Filmat cu neprofesionişti din comunitatea evreilor din New York, „Menashe” este un filmul indie cu o viziune revelatoare asupra legăturii dintre tată şi fiu.

Programul proiecţiilor şi noutăţi despre filmele şi evenimentele din festival vor fi actualizate pe siteul filmedefestival.ro.

American Independent Film Festival va avea loc la Bucureşti în perioada 27 aprilie - 3 mai. Proiecţiile din festival vor avea loc la Cinema Pro şi la Cinema Muzeul Ţăranului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.