Grupul feminin k-pop Blackpink a stabilit un nou record pe YouTube, cu videoclipul „Kill This Love”, care a depăşit 100 de milioane de vizualizări în doar două zile şi 14 ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până acum, recordul era deţinut de un alt star sud-coreean, Psy, cu „Gentleman”.

YouTube a transmis că videoclipul „Kill This Love” a fost vizionat de 56,7 milioane de ori în primele 24 de ore, potrivit BBC.

El a doborât, astfel, şi recordul vizualizărilor înregistrate într-o zi, depăşind „Thank U, Next” al Arianei Grande (55,4 milioane).

Fondat în 2016, Blackpink, alcătuit din patru tinere, a debutat discografic în august 2018, cu „Square One”. Albumul a cuprins „Whistle”, care a fost primul single al grupului ce a ajuns pe primul loc în topuri.

Blackpink a devenit şi grupul k-pop feminin cu cea mai bună clasare în topurile americane, iar single-ul „Ddu-Du Ddu-Du” din 2018 este cel mai vizionat al unei astfel de trupe pe YouTube.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.