Alice Cooper, liderul supergrupului The Hollywood Vampires, a declarat că următorul album al trupei va reprezenta „revărsarea veninului” lui Johnny Depp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Supergrupul The Hollywood Vampires a fost fondat în 2015. A lansat albumul omonim de coveruri, în luna septembrie a aceluiaşi an, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii '70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson. Pentru acest disc, trupa a colaborat cu artişti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

Trupa a concertat la Bucureşti în 2016, unde, membrilor fondatori - Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp - li s-au alăturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi multi-instrumentistul Bruce Witkin.

Cel de-al doilea album al grupului se anunţă a fi unul promiţător, după explicaţiile oferite de Alice Cooper revistei Billboard.

Johnny Depp a ţinut prima pagină a ziarelor în ultimii doi ani, odată cu separarea şi divorţul de actriţa Amber Heard. 

„Din tot ce aţi auzit în ultimul an despre Johnny, 99% au fost minciuni. Nu l-am văzut niciodată să arate mai bine, Nu l-am văzut niciodată mai fericit, să sune mai bine şi felul în care presa l-a prezentat a fost că este gata să moară. Complet neadevărat”, a spus liderul grupului.

Cooper a precizat că Depp şi-a canalizat toată furia în cântecele scrise pentru The Hollywood Vampires, împreună cu Joe Perry.

„Revărs veninul lui în acest album, ceea ce e bine”, a mai afirmat el şi a dezvăluit că noua muzică „merge în locuri în care nu aş ajunge în mod normal şi acesta e un lucru care îmi place la ea”.

Pe lângă proiectul cu THV, Cooper va ajunge în curând la Detroit, unde va începe înregistrările cu producătorul Bob Ezrin pentru un material propriu, un EP, care va fi lansat înainte de turneul din vară. Un album Alice Cooper este programat să apară în 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.