Regizorul australian George Miller a anunţat miercuri, pentru Entertainment Weekly, că scrie o nouă aventură "Mad Max" pentru Tom Hardy, care are loc cu un an înainte de evenimentele povestite în "Fury Road".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când pregăteam Mad Max: Fury Road, am scris ce s-a întâmplat cu Max în anul dinaintea întâlnirii cu el în (acel film)", a declarat George Miller. "Lucrăm la asta acum. Am scris-o ca o povestire scurtă şi acum avem şansa de a o transforma într-un scenariu".

Trecutul lui Mad Max este sugerat pe scurt la începutul filmului "Fury Road". Personajul este bântuit de amintiri şi fantome din trecutul său, inclusiv o fetiţă pe nume Glory. Acest personaj, care apare într-o carte de benzi desenate derivată din film, precum şi într-un joc video plasat în acest univers, ar putea fi în centrul acestui prequel.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

George Miller nu a oferit niciun indiciu despre continuarea lui "Fury Road", care se numeşte "Mad Max: Wasteland". Acest film va fi probabil dificil de pus la punct, având în vedere că Tom Hardy şi Charlize Theron au avut mari dificultăţi în a lucra împreună.

Un prequel al filmului "Fury Road" intitulat "Furiosa", cu Anja Taylor-Joy în rolul principal, va fi proiectat la Festivalul de Film de la Cannes în 15 mai. Capturată de o hoardă de motociclişti condusă de războinicul Dementus, Furiosa încearcă să găsească drumul spre casă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.