Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018, îşi va încheia în Spania turneul de promovare, anunţă televiziunea publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul românesc va prezenta, pe scena ESPreParty din Madrid, piesa „Goodbye”, aleasă să reprezinte ţara noastră în concursul muzical care va avea loc în luna mai la Lisabona.

Evenimentul din capitala Spaniei va avea loc în sala La Riviera şi este organizat de publicaţia eurovision-spain.com. 

Artişti din 21 de ţări participante la ediţia Eurovision de anul acesta se vor întâlni în cadrul evenimentului de promovare de la Madrid. 

Tema evenimentului este împlinirea a 50 de ani de la prima victorie a Spaniei la Eurovision - Massiel cu piesa „La La La”, în 1968. Momentul coincide cu organizarea concursului, în premieră, în ţara vecină, Portugalia, motiv pentru care, la concert participă invitaţi speciali precum Lucía Pérez (concurent la Eurovision 2011), Filipa Sousa (participant în 2012) şi Susanne Georgi (reprezentanta Andorei în 2009).

Turneul de promovare organizat pentru melodia „Goodbye”, cu care The Humans ne reprezintă la Eurovision 2018, a mai cuprins evenimente muzicale în Berlin şi Tel Aviv. 

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe aceeaşi scenă, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. România va intra în competiţie în cea de-a doua semifinală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.