Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, va sosi, sâmbătă, în Portul Constanţa, având la bord 147 de turişti, majoritatea americani. Nava urmează să rămână în port 12 ore, după care va pleca spre Varna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, nava Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase din lume, va sosi pentru prima dată în Portul Constanţa şi va ancora, sâmbătă, la ora 11.00, la terminalul de pasageri.

Royal Clipper are 147 de turişti la bord, majoritatea americani. Nava vine de la Burgas (Bulgaria) şi va pleca din Constanţa către Varna (Bulgaria). Nava urmează să părăsească Portul Constanţa tot sâmbătă, la ora 23.00.

Royal Clipper a fost lansată la apă în anul 2000, în prezenţa Reginei Silvia a Suediei, designul navei fiind inspirat de Preussen, legendara navă de luptă germană. Nava, sub pavilion Malta, are 42 de vele, lungimea acesteia fiind de 135 de metri.

Nava, supranumită "Steaua Mărilor", urmează să revină în Portul Constanţa în luna iunie.

Royal Clipper are o capacitate de 227 de pasageri, un echipaj format din 106 persoane, fiind utilată cu 114 cabine de lux.

Sezonul de croaziere 2016 în Portul Constanţa a fost deschis, în luna aprilie, de nava River Aria şi se va încheia în noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.