Regizorul primului episod din cel de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, în care apare Ed Sheeran, i-a luat apărarea cântăreţului, după valul de critici care i-au fost aduse la scurt timp de la premiera de luni a producţiei. Cineastul Jeremy Podeswa a spus că artistul se potriveşte în show şi că a meritat să facă parte din distribuţie, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul Ed Sheeran şi-a şters contul de Twitter, după ce a fost criticat de mai mulţi utilizatori ai platformei de socializare pentru scurta sa apariţie în primul episod din cel de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, într-o scenă în care îi cântă o baladă personajului Arya Stark.

Mai mulţi fani au argumentat că apariţia lui Ed Sheeran face notă discordantă în serial. ”Îmi place acest serial, aşa că din punctul meu de vedere ar fi fost mminunat ca Ed Sheeran să nu apară în acea scenă”, a spus un spectator pentru The Guardian.

”Apariţia lui Ed Sheeran în «Game Of Thrones» a fost cu adevărat îngrozitoare. nici măcar nu a putut fi prăjit de un dragon?”, a scris un utilizator.

”De ce apare Ed Sheeran în Game of Thrones? Serialul trebuie să prezinte o lume fantastică şi ei l-au transformat într-unul din videiclipurile lui”, a scris o altă persoană.

Însă, într-un interviu acordat site-ului The Daily Beast, regizorul Jeremy Podeswa a spus că a fost ”puţin surprins că oamenii au creat atât de multă zarvă” după apariţia lui Ed Sheeran în serial, întrucât cântăreţul ”se potriveşte show-uluil”.

”Dacă nu ai fi ştiut că este o vedetă pop sau orice tip de persoană din industria de divertisment, ai fi crezut că este pur şi simplu unul dintre oamenii din platoul de filmare. Practică actoria de ceva timp şi o ia în serios”, a spus regizorul.

Ed Sheeran a apărut în ”Bridget Jones’s Baby” şi în episoade din drama ”The Bastard Executioner” (2015).

”A meritat să fie acolo, pentru că este un cântăreţ minunat. Rolul acela cerea abilităţile pe care el le deţine”, a adăugat Jeremy Podeswa.

Ed Sheeran nu este singurul artist din industria muzicală care a apărut în ”Game of Thrones”, fiind precedat de membrii formaţiei Sigur Rós, Wilko Johnson, precum şi de membri ai trupelor Coldplay şi Snow Patrol.

Cântăreţul va mai apărea în calitate de invitat într-un serial de televiziune popular. El va interpreta personajul de care este îndrăgostită Lisa într-un episod din serialul ”Familia Simpson/ The Simpsons”, care urmează să apară.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Framlingham (Suffolk), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri, 27 de single-uri solo, 11 în colaborare cu alţi artişti şi peste 20 de videoclipuri muzicale. Cel mai nou material discografic al său, intitulat ”÷ (Divide)”, a apărut pe 3 martie 2017.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.