Trailerul filmului „The Laundromat”, bazat pe cazul Panama Papers şi regizat de Steven Soderbergh, a fost lansat miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comedia neagră produsă de Netflix, cu Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, David Schwimmer şi Sharon Stone în distribuţie, va avea premiera mondială săptămâna aceasta la Festivalul de Film de la Veneţia.

Filmul este adaptare a cărţii „Secrecy World„ a lui Jake Bernstein şi urmăreşte un grup de jurnalişti care au descoperit reţelele financiare. 

Meryl Streep joacă rolul unei femei din clasa mijlocie care a fost victima unei înşelăciuni. Când începe să pună întrebări legat de banii ei, află că problema este mai mare decât credea.

Scenariul este scris de Scott Z. Burns. Lungmetrajul va fi prezentat şi la Festivalul de la Toronto şi va fi prezentat în cinematografe înainte de a fi disponibil, din toamnă, pe Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.