Ozzy Osbourne a anulat seria de concerte „No More Tours 2” pe care o avea programată anul acesta în SUA şi Canada, pentru a urma un tratament medical în Elveţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El îşi va continua, astfel, recuperarea după mai multe probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul an.

După lansarea albumului „Ordinary Man”, pe 21 februarie, Osbourne va ajunge în Europa pentru tratament.

Muzicianul în vârstă de 71 de ani a amânat toate concertele de anul trecut pentru 2020, însă, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson, după ce a fost tratat de pneumonie şi a suferit două intervenţii chirurgicale în urma unei căzături, trebuie să urmeze diverse tratamente.

„Sunt foarte recunoscător că toată lumea a fost răbdătoare pentru că am avut un an de rahat. Din păcate, nu voi putea ajunge în Elveţia pentru tratament mai devreme de aprilie, iar tratamentul durează între şase şi opt săptămâni”, a spus el într-un comunicat. „Nu vreau să încep un turneu, apoi să anulez concerte în ultimul moment, nu este corect faţă de fani. Prefer să îşi recupereze banii acum şi când voi porni în turneul nord-american, cei care au cumpărat bilete pentru aceste concerte vor fi primii la rând”.

Albumul pe care Osbourne îl va lansa vineri este primul material de studio al muzicianului din ultimul deceniu. Pentru acesta a colaborat cu nume ca Duff McKagan (Guns N’ Roses), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Andrew Watt (producător şi chitarist, colaborator al lui Post Malone), Tom Morello (Rage Against The Machine), Slash (Guns N’ Roses) şi Elton John.

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A fost dat afară din grup din cauza abuzului de alcool şi droguri.

A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. Ozzy Osbourne s-a căsătorit cu Sharon în 1982. Ei au împreună trei copii. Artistul mai are trei copii din căsnicia cu Thelma Riley.

În 2006, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii lui Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. În 2007, Osbourne a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de Sharon, soţia, Kelly, una dintre cele două fiice, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV „The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat „13”, în 2013. Trupa a susţinut un turneu de adio în 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.