Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că se montează bradul înalt de 30 de metri, pentru Târgul de Crăciun din Bucureşti care va fi deschis în perioada 30 noiembrie - 26 decembrie. Vizitatorii vor avea parte de surprize, printre care delicii tradiţionale, carusel, trenuleţ sau animatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Se montează bradul de 30 de metri înălţime, în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare targ de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale. Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook, vineri.
 
Şi cei mici vor avea preocupări, deoarece Casa lui Moş Crăciun îi aşteaptă să îşi confecţioneze propriile ornamente. Nu va lipsi nici roata panoramică, trenuleţul sau caruselul.
 
”Devenită deja o tradiţie, Casa lui Moş Crăciun va fi prezentă şi în acest an la Târgul de Crăciun Bucureşti, alături de carusel şi de trenuleţul tematic. Micuţii au pregătite şi ateliere de creaţie unde îşi pot realiza propriile ornamente. De asemenea, vizitatorii Târgului de Crăciun pot admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuţele şi bradul de Crăciun”, a mai anunţat Nicuşor Dan.
 
Edilul a precizat că Târgul de Crăciun de la Bucureşti va fi deschis până în 26 decembrie.
 
”Mascotele şi artiştii animatori pe picioroange, îmbrăcaţi în costume fascinante vor interacţiona şi se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifică sărbătorii. Târgul de Crăciun din Bucureşti va fi deschis din 30 noiembrie, până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, a scris Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.