Top modelul Naomi Campbell a revenit la Londra, oraşul său natal, pentru o gală de caritate organizată sâmbătă seară, la British Museum, cu scopul de a strânge fonduri pentru tinerii şi persoanele defavorizate, anunţă AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seara, care a inclus şi o paradă şi o licitaţie, a fost organizată în contextul Săptămânii Modei de la Londra şi în cadrul asociaţiei pe care ea a creat-o în 2005, "Fashion For Relief".

Naomi Campbell a organizat deja evenimente de acest fel la New York, Londra, Cannes, Moscova, Mumbai şi Dar es Salaam. Fondurile au fost strânse pentru victimele uraganului Katrina, tsunamiul din Japonia sau cutremurului din Haiti, între altele. 

De această dată, Campbell, care a crescut în sudul capitalei britanice, a ales drept asociaţii partenere UNICEF şi fondurile Primăriei din Londra, destinate să încurajeze mobilitatea socială a tinerilor londonezi defavorizaţi. 

Manechinul în vârstă de 49 de ani a urcat pe podium, mai întâi într-o rochie lungă mulată, decupată la spate, cu mânecile din pene multicolore, apoi într-o ţinută coral foarte decoltată, având pe umeri o pelerină presărată cu găuri. 

Consiliul britanic de modă, ce reprezintă industria de modă britanică, a anunţat în iunie că Naomi Campbell va primi premiul de "emblemă a modei". Acesta îi va fi decernat pe 2 decembrie, în cadrul ceremoniei anuale a Fashion Awards de la Royal Albert Hall din Londra. 

Acest premiu recompensează contribuţia sa la industria modei, cariera sa internaţională de manechin, activitatea filantropică şi eforturile pentru a promova diversitatea şi egalitatea. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.