Miley Cyrus a dezvoluit că a fost concediată din echipa filmului de animaţie „Hotel Transylvania” din cauza unor fotografii în care apărea lingând un tort în formă de penis, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prăjitura era un cadou pentru Liam Hemsworth, iubitul ei de atunci, devenit apoi soţ şi, recent, fost soţ.

Într-o serie de mesaje publicate joi pe Twitter, Cyrus vorbeşte despre relaţia pe care a avut-o cu Hemsworth, bazată pe fidelitate şi încredere, spune că încă îl iubeşte pe actor şi că o va face mereu. În plus, susţine că nu are nimic de ascuns.

Ea admite că a încercat diverse droguri, că a avut o tinereţe zbuciumată, în care îşi înşela partenerii, şi, între altele, că, din cauza fotografiei în care apare cu tortul cumpărat pentru Hemsworth a fost concediată din distribuţia pentru animaţia „Hotel Transylvania”.

Afirmaţia actriţei şi cântăreaţei, care şi-a început cariera ca star al Disney Channel, a fost confirmată pentru The Hollywood Reporter de o sursă apropiată Sony. Producătorii erau îngrijoraţi cu privire la schimbarea radicală a lui Cyrus, de la Hannah Montana.

În animaţie, ea trebuia să îşi împrumute vocea pentru fiica lui Dracula, rol care i-a revenit Selenei Gomez.

Cel de-al patrulea film din franciză va fi lansat anul viitor, în februarie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.