Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, producţie Warner Bros. regizată de Patty Jenkins, cu Gal Gadot şi Chris Pine în distribuţie, va fi disponibil din 1 aprilie pe platforma HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea din „Wonder Woman 1984” se petrece în anii ’80, când Wonder Woman se pregăteşte pentru următoarea ei aventură şi vrea să-şi împlinească un vis, dar înainte trebuie să aibă de-a face cu Max Lord şi Cheetah.

În acest nou lungmetraj soarta lumii este din nou în cumpănă şi doar Wonder Woman poate salva omenirea. Noul capitol din poveste o găseşte pe Diana Prince trăind liniştită printre muritori în perioada vibrantă şi colorată a anilor ‘80 - o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-şi doreşte. Deşi îşi stăpâneşte deplin puterile, ea nu vrea să iasă în evidenţă, este curator de artefacte antice şi îşi face datoria de erou incognito. Dar acum, Diana va trebui să apară în lumina reflectoarelor şi să-şi adune toată înţelepciunea, forţa şi curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

Din distribuţie fac parte şi Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright şi Connie Nielsen.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot şi Stephen Jones au produs filmul, iar Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo şi Wesley Coller au fost producători executivi.

Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de ea şi de Geoff Johns & Dave Callaham, după o poveste de Jenkins şi Johns, bazat pe personajele marca DC. Personajul Wonder Woman a fost creat de William Moulton Marston.

Regizoarei i s-au alăturat câţiva membri ai echipei cu care ea a lucrat la „Wonder Woman” (2017), inclusiv directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa Aline Bonetto („Amélie”), nominalizată la Oscar, şi designerul de costume Lindy Hemming („Topsy-Turvy”) premiată cu Oscar. Editorul Richard Pearson („United 93”), nominalizat la Oscar, a montat filmul. Muzica îi aparţine compozitorului Hans Zimmer („Dunkirk”, „The Lion King”), câştigător de Oscar.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.