Lungmetrajul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, regizat de Anthony şi Joe Russo, cu Chadwick Boseman, Scarlett Johansson şi Chris Hemsworth în distribuţie, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 27 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Răzbunătorii” şi aliaţii lor trebuie să fie gata să sacrifice tot pentru a încerca să îl înfrângă pe Thanos înainte ca el să provoace distrugerea universului.

Joe Russo a transmis: „A fost important pentru noi să găsim legături şi elemente cu care publicul nostru să se poată identifica şi cu care să aibă o conexiune la nivel emoţional. Fiecare fan îşi doreşte ceva diferit, însă nu poţi mulţumi pe toată lumea. Noi suntem mari fani ai benzilor desenate şi ne-a plăcut la nebunie să facem aceste filme. Ne-am dorit să oferim ceva extraordinar şi sperăm ca oamenii să se bucure de acest film”.

Cea mai recentă producţie Marvel este distribuită de Forum Film România şi va fi disponibilă în avanpremieră pe 26 aprilie, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos. Biletele au fost puse în vânzare în cinematografele partenere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.