Suspendarea din vara anului 2022 a turneului mondial al canadianului Justin Bieber din motive de sănătate este, evident, definitivă, deoarece ultimele concerte, programate pentru martie, au fost anulate, potrivit site-urilor de vânzări de bilete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După anulări anunţate marţi de site-urile fanilor din Marea Britanie, site-ul gigantului american Ticketmaster indică miercuri că toate concertele sale din Statele Unite, în Irlanda şi în Franţa sunt anulate.

Nici cântăreţul în vârstă de 29 de ani, nici agenţii săi nu au dat o explicaţie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Justin Bieber a avut un 2022 dificil din cauza problemelor de sănătate. A fost nevoit să anuleze o parte a turneului său mondial în iunie anul trecut, din cauza sindromului Ramsay Hunt rar care i-a paralizat o parte a feţei. După ce a revenit pe scenă, a anunţat din nou că trebuie să se oprească în septembrie.

„Voi fi bine, dar am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă fac bine”, a spus el atunci.

În ianuarie trecut, Bieber a vândut drepturile asupra catalogului său muzical companiei Hipgnosis pentru 200 de milioane de dolari, cel mai recent dintr-o lungă listă de artişti precum Bob Dylan sau Bruce Springsteen care au cedat repertoriul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.