Artistul australian de origine libaneză Faydee va concerta la Iaşi în noaptea de Revelion, alături de alţi artişti români, între care Mihai Mărgineanu şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, costul petrecerii în aer liber organizate de Primărie ridicându-se la 650.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Iaşi va organiza şi în acest o petrecere în aer liber de Revelion, evenimentul urmând să aibă loc în Piaţa Palatului Culturii din oraş.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei ieşene, capul de afiş este Faydee, cântăreţ şi compozitor de muzică R&B, dance şi pop. Artistul este de origine libaneză, dar trăieşte în Australia.

Pe scena amplasată în centrul oraşului vor mai evolua în noaptea de Revelion Mihai Mărgineanu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Rona Hartner şi
Fanfara 10 Prăjini.

La miezul nopţii este programat un foc de artificii, care va dura aproximativ 15 minute, costul petrecerii ridicţndu-se la aproximativ 650.000 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.