Emma Heming, soţia lui Bruce Willis, a marcat, miercuri, 16 ani ai cuplului, împărtăşind pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare sărutându-l pe obraz pe Willis: "16 ani cu acest bărbat special. Dragostea şi adoraţia mea pentru el nu fac decât să crească".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplul s-a căsătorit în 2009 şi au împreună două fiice, Mabel şi Evelyn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Heming a postat, de asemenea, un mesaj vulnerabil pe Instagram, săptămână aceasta, despre cât de greu poate fi să sărbătoreşti o astfel de etapă în relaţie în timp ce te confrunţi cu problemele de sănătate ale actorului din "Die Hard", împărtăşind în videoclip că "a reuşit să plângă" cu un prieten apropiat.

"Este foarte important să poţi avea pe cineva în care poţi avea încredere cu sentimentele tale, în loc să le reţii şi să te străduieşti să treci cu bine peste toate lucrurile, ceea ce am tendinţa de a face", a spus Heming în videoclip.

În februarie, familia lui Willis - inclusiv Heming, fosta soţie Demi Moore şi fiicele sale - a anunţat că actorul a fost diagnosticat cu o formă de demenţă numită demenţă frontotemporală sau FTD.

Heming, care de atunci a vorbit deschis despre călătoria ei pe reţelele sale de socializare, a spus în videoclipul său din această săptămână că "sărbătorile sunt grele, aniversările sunt grele".

Ea a adăugat faptul că şi "construirea unei comunităţi şi a unei conexiuni" a ajutat-o să treacă peste ele în acest an. "Asta a fost colacul meu de salvare şi vreau doar să vă mulţumesc pentru asta", a spus ea.

Heming a scris în mesajul de pe Instagram despre faptul că a primit "nenumărate mesaje de dragoste şi sprijin pentru că Bruce este atât de iubit" şi că aceste mesaje o ajută să se simtă "mai puţin singură".

"Mi-aş dori să pot răspunde la toate mesajele, pentru că sunt profunde, crude şi poetice, dar vă rog să ştiţi că le apreciez foarte mult", a scris ea. "Vă sunt recunoscătoare".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.