Concertul pe care grupul Massive Attack urma să îl susţină la Arenele Romane din Bucureşti, cu trupa hip-hop Young Fathers în deschidere, pe 21 iunie, a fost amânat şi va avea loc pe 24 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii, Phoenix Entertainment, au anunţat într-un mesaj publicat pe Facebook: „Din motive logistice ce ţin exclusiv de formaţiile Massive Attack şi Young Fathers, concertul programat pe 21 iunie la Arenele Romane, se amana pentru 24 iulie”.

Voodoo Pack Ticket - pachetul special early bird este aproape epuizat, iar cei care l-au achiziţionat vor avea aceleasi beneficii. Biletele rămân valabile pentru aceasta dată.

Cei care nu pot participa la concertul din 24 iulie pot restitui biletele la agenţiile de unde au fost achiziţionate pentru a le fi rambursate.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţul de 170 lei. În ziua concertului, preţul unui bilet va fi 190 de lei.

Grupul Massive Attack a fost fondat de Robert "3D" Del Naja şi Grant "Daddy G" Marshall, în 1988, în Bristol. Recunoscuţi ca pionerii iniţiatori ai stilului trip-hop şi ca una dintre cele mai inovatoare şi mai influente trupe ale generaţiei lor, cei de la Massive Attack au lansat în cei 20 de ani de carieră cinci albume de studio, două EP-uri, 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore, vândute în mai mult de 10 milioane de exemplare în toată lumea.

De-a lungul timpului, trupa a avut colaborări cu nume de marcă ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.

Massive Attack a concertat în România în 2008 şi 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.