Byron, Les Elephants Bizarres, Şuie Paparude, Next Ex, Runna şi Mr. Jurjak, dar şi alte trupe vor concerta la cea de-a treia ediţie a festivalului Natura Fest, organizat în Parcul Izvor din Bucureşti, ce va începe vineri, până duminică vizitatorii putând participa şi la atelierele cu materiale reciclabile, vor putea juca volei şi badmiton în zona special amenajată şi vor putea admira robotul de aproape patru metri înălţime realizat din butoaie de plastic de 200 de litri reciclate. Sâmbătă şi duminică, va avea loc parada baloanelor gigantice de săpun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, începând cu ora 19.00, pe scena amplasată în Parcul Izvor vor urca trupele Runna, Next Ex şi Byron. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, vor concerta Mr. Jurjak, Otherside şi Les Elephants Bizarres, iar duminică, de la ora 18:45, vor cânta DJ K-lu, Basska şi Şuie Paparude.

Atelierele de creaţie pe baza materialelor reciclabile se vor desfăşura pe parcursul celor trei zile şi au ca teme  "Obiecte zburătoare din materiale reciclate”, "Elemente din natură prin tehnica origami”, "Animale din cheiţe metalice”, "Ghivece din PET-uri”, "Brăţări, portofele şi genţi din hârtie”, "Desene 3D cu elemente organice”, informează Primăria Capitalei.

Atelierele vor "să responsabilizeze un număr cât mai mare de locuitori faţă de oraşul în care trăiesc şi, implicit, faţă de mediul natural”.

De asemenea, doritorii pot juca badmiton şi volei, precum şi alte "jocuri din copilărie” în zona special amenajată.

În cadrul festivalului, participanţii pot admira şi robotul cu o înălţime de aproape patru metri realizat din butoaie de plastic de 200 de litri reciclate.

Sâmbătă şi duminică, se va desfăşura parada baloanelor gigantice de săpun.

Intrarea la toate activităţile din cadrul evenimentului Natura Fest este gratuită,

Festivalul Natura Fest este organizat de Primăria Capitalei prin Creart şi se află la a treia ediţie.

"Natura Fest este un festival cu intrare liberă, care încurajează un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător, aliniindu-se la mişcarea mondială de protecţie a mediului, desfăşurată sub egida Programului de Mediu al Naţiunilor Unite (UNEP)”, potrivi PMB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.