Vârstnicii unui cămin de bătrâni din Alba Iulia au primit, miercuri, mărţişoare şi icoane realizate de către deţinuţii de la Penitenciarul Aiud, cadourile fiind oferite chiar de cinci dintre deţinuţi şi angajaţii închisorii, care au vizitat centrul social.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului de Maximă Siguranţă Aiud, cinci dintre deţinuţii încarceraţi la regim deschis în cadrul penitenciarului şi doi angajaţi ai unităţii i-au vizitat, miercuri, de 1 Martie, pe vârstnicii din cadrul Căminului Social “Sfântul Iosif” din Alba Iulia.

Deţinuţii au oferit celor 26 de bătrâni din instituţia de protecţie socială două icoane pe lemn, precum şi mărţişoare realizate de ei în cadrul activităţilor de tip ocupaţional din cadrul penitenciarului.

De asemenea, angajaţii penitenciarului le-au dus vârstnicilor alimente şi dulciuri, aceasta fiind a doua acţiune în care vin în sprijinul beneficiarilor căminului social după ce în decembrie le-au oferit cadouri de Crăciun.

În Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Aiud îşi ispăşesc pedeapsa, în prezent, aproximativ 900 de deţinuţi, iar o parte dintre aceştia au dreptul să participe la activităţi de tip ocupaţional în cadrul cărora realizează diferite obiecte, în special de artizanat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.