Aproximativ 1.500 de copii, majoritatea din aşezămintele sociale şi centrele educaţionale coordonate de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, au participat, joi, de 1 Iunie, la ”Dansul bucuriei”, cel mai mare flashmob realizat de copii în România. Copiii au dansat sincron, au cântat şi au format un steag şi inimă tricoloră din baloane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copiii din aşezămintele sociale şi centrele educaţionale coordonate au participat, mai întâi, la o slujbă Te Deum în Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, primind un sfat duhovnicesc de la IPS Irineu.

”Iubiţii mei, când Hristos locuieşte în noi atunci ştim ce să facem cu timpul, cu mintea, cu darurile şi cu aptitudinile pe care noi le avem. Ştim cum să vorbim, cum să gesticulăm, cum să umblăm, cum să ne manifestăm şi cum să trăim. Când Hristos locuieşte în noi ştim ce aveam de făcut în ispite şi necazuri, în dificultăţi şi în suferinţe. Atunci trăim o viaţă de biruinţă plină de succes şi sens, de bucurie şi speranţă”, a spus arhiepiscopul de Alba Iulia, în predica sa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Copiii au ieşit apoi pe esplanada de lângă Poarta a IV-a a Cetăţii, unde s-au întâlnit cu alţi copii veniţi de la şcolile din Alba şi au participat împreună la flashmobul ”Dansul bucuriei”. Copiii au dansat sincron pe o melodie creată special pentru acest eveniment.

”Dansul bucuriei” a continuat cu realizarea unui steag tricolor din şepci roşii, galbene şi albastre purtate de copii, dar şi cu formarea unei inimi din baloane de aceleaşi culori, care la final a fost înălţată la cer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.